sâmbătă, 27 noiembrie 2010

That's her

            Find a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will lie under the stars and listen to your heartbeat, or will stay awake just to watch you sleep... wait for the boy who kisses your forehead, who wants to show you off to the world when you are in sweats, who holds your hand in front of his friends, who thinks you' re just as pretty without makeup on. One who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky he is to have YOU... The one who turns to his friends and says, "that's her".

duminică, 21 noiembrie 2010

Cafea cu rom si o pisica

Te trezesti uneori dimineata si ti se pare suficient...:)

joi, 18 noiembrie 2010

Oameni si marionete

       " Un singur lucru va cer voua, celor care veti supravietui acestor timpuri: sa nu uitati. Nu uitati nici pe cei buni, nici pe cei rai. Strangeti cu rabdare marturii despre cei care au cazut pentru ei si pentru voi. Va sosi ziua cand prezentul va deveni trecut, cand se va vorbi despre aceste timpuri marete si despre eroii anonimi, fauritori ai istoriei. Dar tineti minte: n-au existat eroi anonimi. Au fost doar oameni, fiecare cu numele lui, cu chipul lui, cu nazuintele si sperantele lui. Chinurile celui mai neinsemnat dintre ei n-au fost mai mici decat chinurile celui al carui nume va intra in istorie. Fie ca pe cei cazuti in lupta sa-i simtiti aproape de voi, ca pe niste prieteni, ca pe cineva care va este drag, ca pe voi insiva.
       Au cazut mii de eroi. Invaluiti cu iubirea voastra macar pe unul dintre ei, ca pe un fiu sau o fiica draga, fiti mandri de ei, ca de un om mare care a trait cu gandul la viitor. Toti cei care au fost credinciosi viitorului si au murit pentru ca el sa fie frumos, sunt ciopliti din piatra. Acela, insa, care din pulberea trecutului vrea sa ridice un stavilar pentru a opri apele mari ale revolutiei, nu este decat un manechin de lemn putred, chiar daca poarta astazi, pe umeri, galoane de aur! Dar si manechinele acestea trebuiesc privite in toata nimicnicia lor jalnica, in intreaga lor cruzime, lasa si zadarnica. E un material care va fi judecat de viitor..." - 1943


Reportaj cu ştreangul de gât - Iulius Fucik